Hlavní obsah

Česká Miss Válková se poprvé objevila na veřejnosti s novým milencem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2010 Jitka Válková se poprvé ruku v ruce objevila ve společnosti s novým přítelem, podnikatelem a dietologem Mirkem Ciprou. "Ano jsme spolu a máme se rádi," řekla Novinkám nová královna krásy.

Článek

"Poznávali jsme se poměrně dlouho, ale stálo to za to," prozradila Válková na párty v Buddha Baru, kam společně ruku v ruce dorazili. Celý večer se od sebe nehnuli ani na krok a vyměňovali si zamilované pohledy.

Ještě nedávno Válková tvrdila, že s Mirkem Ciprou jsou si blízcí, ale o vztahu se hovořit nedá. "To ale tak opravdu bylo. Poznávali jsme se. Teď už můžu ale říct otevřeně, že jde o partnerský vztah a jsem velmi šťastná," prozradila půvabná Jitka.

Poprvé se na akci společně ukázali nejen Válková a Cipra, ale také náměstek pražského primátora Milan Richter s přítelkyní, vicemiss ČR 2008 Kristýnou Lebedovou. Společným fotografiím se ale vyhýbali.

Bez partnerky dorazil druhý nejkrásnější muž světa Josef Karas. Celý večer byl středem pozornosti a věnoval se s úsměvem pózování pro fotografy. "Beru to s nadhledem. Vím, že ten enormní zájem nebude trvat věčně a brzy opadne," řekl Karas.

Lucie Bílá přišla až na samotný závěra akce. Zpěvačka ve středu oslavila své 44. narozeniny. Na párty dorazila po představení muzikálu Carmen. K narozeninám dostala od pořadatele akce květiny a luxusní kabelku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám