Hlavní obsah

Česká Miss bude soutěžit bez spodního prádla

PRAHA

Česká Miss Renata Langmannová je už připravena 5. července odletět do Los Angeles, kde se bude ucházet o titul nejkrásnější dívky světa - Miss Universe. Došity jsou i dvoje večerní šaty na závěrečné finále. Jedny bílé, druhé v barvách duhy. Prozradila, že pod slavnostní róbou nebude mít žádné kalhotky ani podprsenku.

Článek

"Ještě nevím, které z nich budou ty pravé na finále. Druhé pak využiji na některý z doprovodných programů. Obojí jsou krásné, cítím se v nich moc dobře a tak klidně nechám rozhodnutí, ve kterých se objevím, až na poslední chvíli. Obojí mají upnuté živůtky, tak pochopitelně podprsenku pod nimi mít nebudu a také ne kalhotky. Jsou šity přímo na tělo," svěřuje se Renata.

Bojí se maminčiny svíčkové

Z urostlé kvetoucí dívky z Hané se stala vznosná modelka. Přišla o pár kil a změnila nejen svůj vzhled, ale i chůzi. "Trošku jsem se zhubla a naučila se chodit rovně. Jako Česká Miss mám hodně nabitý program, jsem v jednom kole, proto ani nemusím držet žádné diety. Teď se chystám před odletem na pár dní domů, abych zregenerovala a připravila se na tak náročnou soutěž. Trochu z toho setkání s rodiči mám strach. Když přijedu domů, ztrácím totiž všechny zábrany ohledně jídla. A maminka se určitě bude snažit trochu mě zase vykrmit. Jenže až přijde se svíčkovou, neodolám. Jen si dám malou porci."

Přítel za ní dojíždí a hlídá ji

I když má nyní plno ctitelů, tak lásku tu stejnou - chlapce z Moravy, Tomáše Hlaváčka. "Rozhodně ho nemíním opustit. Můj přítel za mnou pravidelně dojíždí. Teď byl u mne pár dní zase na návštěvě. To mi vždycky pomůže, jsem pak v klidu a pohodě. I proto, že se vždycky postará, aby mě někdo neobtěžoval," svěřuje se Renata Langmannová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám