Hlavní obsah

Caviezel si na prsa Lopezové nesáhnul

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Herec Jim Caviezel, který ztělesnil roli Krista v Gibsonových Pašijích, je považován za zbožného katolíka, který se denně čtvrt hodiny modlí. Možná i proto nevyužil příležitosti a při natáčení snímku Andělské oči odmítl osahávat nahou Jennifer Lopezovou, jak mu to ukládal scénář.

Foto: zámek Loučeň
Článek

Čerstvě ženatý herec je zároveň milujícím manželem, který se nechce dotýkat jiné ženy.

"Musím na ni brát ohledy. Jediná nahá prsa, která chci odteď vidět a držet v rukou, jsou právě ta její," řekl a Lopezovou požádal, aby se oblékla. Lechtivé scény se tak na Caviezelovo přání natáčely ve spodním prádle.

Jennifer odmítla jeho rozhodnutí komentovat a tvrdí, že je to jen jeho soukromá záležitost.

"Nepřísluší mi, abych se k jeho postoji jakkoliv vyjadřovala. Pokud si kvůli víře nepřeje už nikdy spatřit žádnou jinou ženu nahou než svoji ženu, nezbývá, než jeho přání respektovat," nechala se slyšet Lopezová.

Reklama

Související témata:

Související články

Lopezová si už našla za Afflecka náhradu

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, která letos po osmnácti měsíční známosti dala poslední sbohem herci Benu Affleckovi, dlouho bez partnera nevydržela....

Výběr článků

Načítám