Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesová koupí fotbalový klub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CARDIFF

Hollywoodská hvězda a velšská rodačka Catherine Zeta-Jonesová je na své předky náležitě pyšná a možná proto uvažuje o koupi velšského fotbalového klubu. Podle britského listu Mirror chce investovat 350 tisíc liber do týmu AFC Llanilli. Jeho současným majitelem je hereččin strýc Robert Jones, který klub nabídl k prodeji.

Foto: Glena Rauerová

Čeští kvakeři

Článek

Pětatřicetiletá Zeta-Jonesová ani po průniku mezi elitu Hollywoodu a svatbě s hercem Michaelem Douglasem nezapomněla na svůj původ a stále se hrdě hlásí ke svým velšským kořenům.

Koupě klubu, v jehož blízkosti vyrůstala, prý proto není vůbec nelogickým krokem. Nadšeni jsou i fanoušci týmu, který se potácí na dně velšské nejvyšší soutěže.

Majetek v rodině

"Catherine a Michael mají spoustu peněz, takže by pro ně byla investice do Llanelli jen kapkou v oceánu. Pro nás by to ale znamenalo obrovskou změnu. Už jen fakt, že má o tým zájem, je fantastický," uvedl jeden z příznivců klubu a potvrdil, že herečka je včele seznamu případných nových majitelů.

Pokud by se Catherine rozhodla svůj záměr uskutečnit, příznivci by také ocenili skutečnost, že by klub zůstal v rodině.

Herečka, která se brzy objeví na filmovém plátně v pokračování úspěšného snímku Dannyho parťáci, by se případnou koupí přiřadila k dalším celebritám, které jsou zainteresovány ve fotbalu.

Například zpěvák Elton John byl dlouhá léta majitelem anglického Watfordu a je i jeho čestným doživotním prezidentem. Nahrávací společnost Skint, spojená se jménem muzikanta Fat Boye Slima, zase sponzoruje tým z Brightonu.

Reklama

Související články

Catherine Zeta-Jonesová unikla v Mexiku únosu

Britská herečka Catherine Zeta-Jonesová (34) prý jen o vlásek unikla únosu. O ten se měli pokusit neznámí útočníci v Mexiku, kde se herečka účastní filmového...

Výběr článků

Načítám