Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesová chce třetí dítě

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Hollywoodský pár Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas zatoužil po dalším potomkovi. Rodiče se již pyšní čtyřletým Dylanem a roční Carys, k nimž by se měl brzy připojit nový sourozenec.

Foto: Muzeum Nové Město n.M. (archiv)

Jan Petr Straka z Nedabylic, rodák z Nového Města nad Metují, zakladatel Strakovy akademie.

Článek

Čtyřiatřicetiletá herečka chce třetí dítě za každou cenu, proto svého manžela živí speciálními pokrmy z jater a avokáda, jenž mají údajně zvýšit pravděpodobnost početí.

"Michaelovi už přece jen táhne na šedesát, i když doposud neměl s potencí žádné problémy, je lepší se pojistit čímkoliv, co se zdá být účinné. Na druhou stranu to tělu nijak neuškodí," odcitoval herečku britský magazín Star.

Děti vyrostou v Anglii

"Pravděpodobnost, že počnou další dítě, je nyní největší za posledních několik týdnů. Chtějí ho oba," uvedl blízký přítel páru.

Oscarová hvězda filmu Chicago hodlá ratolesti vychovávat ve Velké Británii, kde si společně s manželem pořídili starou usedlost s rozsáhlými pozemky.

"V Los Angeles nebo kdekoliv jinde ve Spojených státech by to pro ně nebylo to pravé. Raději je nechám vyrůst ve Velké Británii," uvedla stručně Catherine.

Reklama

Související články

Catherine Zeta-Jonesová porodila holčičku

Herečka a čerstvá držitelka Oscara za nejlepší výkon ve vedlejší roli za film Chicago, Catherine Zeta-Jonesová, porodila zdravou holčičku. S odvoláním na její...

Zeta-Jonesová a Clooney nadchli Benátky

Pravděpodobně největšími hvězdami letošního benátského filmového festivalu jsou britská herečka Catherine Zeta-Jonesová a americký herec George Clooney....

Výběr článků

Načítám