Hlavní obsah

Catherine a Douglas si koupili dům svých snů

LONDÝN

Hollywoodský manželský pár Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas si dopřál nový dům, který dokonale naplňuje společné představy obou hereckých hvězd. Za luxusní sídlo ve skotském Walesu zaplatili přibližně 6,35 miliónu dolarů. Informoval o tom internetový server Wbex.

Foto: Dagmar Stehlíková

pozvánka

Článek

Pohádková rezidence Catherine i Douglasovi naprosto učarovala. Nachází se v ní obrovský ateliérový pokoj, který byl speciálně zařízen pro jejich potomky, syna Dylana a dcerku Carys.

Okna dětského pokoje jsou odolná proti úderům míčků či dalších předmětů. K jejich dispozici je rovněž sauna, tělocvična a knihovna. V sídle jsou celkem čtyři ložnice, nechybí ani kuchyně v nejmodernějším stylu.

Úžasné sídlo

Vybavení domu je promyšleno do nejmenších detailů. Balkón pokrytý mědí, který částečně zasahuje do průčelí, byl dovezen ze Spojených států a jen jeho cena se vyšplhala na 72 500 dolarů. Podle slov místních obyvatel je nový Douglasův dům úžasný a fantastický.

Manželé kromě vysněného paláce vlastní rovněž okázalé nemovitosti v New Yorku, na Bermudách, Mallorce a v Kalifornii.  

Reklama

Související články

Nekuřáci pronásledují Catherine-Zeta Jonesovou

Hollywoodská herečka Catherine-Zeta Jonesová musí neustále čelit množství dopisů, které jí píší nekuřáci. Stěžují si právě na její vystupování na veřejnosti...

Catherine Zeta-Jonesová chce třetí dítě

Hollywoodský pár Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas zatoužil po dalším potomkovi. Rodiče se již pyšní čtyřletým Dylanem a roční Carys, k nimž...

Výběr článků

Načítám