Hlavní obsah

Carmen Electra má indiánskou krev

Právo, hof

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dvaatřicetiletá Carmen Electra má podivuhodnou pleť. Poněkud exotické zabarvení jí dodává dědictví po předcích - Indiánech z kmene Čerokí, ale i po Irech a Němcích. Možná právě díky této zvláštní směsi krve se tato zpěvačka a herečka již několik let pravidelně umísťuje na předních místech žebříčku nejatraktivnějších žen světa.

Foto: Stanislava Dvořáková

Pohled do výstavního sálu s vycházkovým oděvem oceněným 2.místem na mezinárodní soutěži v Prešově Módna linia 2015.

Článek

Kariéru v showbyznysu zahájila v osmnácti letech, když si jí - tehdy coby začínající modelky Sarah Leighové-Patrickové - všiml v nočním klubu Spice v Los Angeles hudebník Prince. Za několik minut se už vezla v modrém bavoráku řízeném bratrem do Princeovy vily.

Průběh schůzky by však leckoho překvapil. On prý jen mlčky hrál na klavír a ona k tomu zpívala písně z muzikálu Sound of Music. Před svítáním ji poslal domů. Nevysvětlil jí ani slůvkem, co s ní zamýšlí.

Až po několika týdnech se kolem čtvrté ráno telefonem ozval a oznámil jí: "Složil jsem ti písničku. Jestli se ti líbí, můžeš ji zpívat." Píseň se jmenovala Carmen on the Top a ona ji opravdu natočila.

Ukázala se v Playboyi

Na jeho radu si změnila jméno na Carmen. Druhé jméno Electra si vybrala sama podle hrdinky řecké antické tragédie. Svou postavu považovala za opravdu božskou. Každý její čtvereční centimetr odhalila čtenářům Playboye.

Aby se však definitivně zapsala do povědomí Ameriky, musela se vdát. Zařídila to ve chvíli, kdy byl objekt jejího zájmu Dennis Rodman opilý. Černoch s pestrobarevným přelivem patřil mezi nejlepší, nejvýstřednější a zároveň nejopovrhovanější basketbalisty světa a choval se vždy přinejmenším neortodoxně.

"Vždycky jsem si přála vzít transvestitu a on se hrozně rád převlíká do ženských šatů - a navíc má pěknou prdelku," vysvětlovala později Carmen.

Manželství nevydrželo dlouho. Po několika týdnech údajně přistihla manžela při nevěře hned se dvěma ženami najednou, což ji rozlítilo natolik, že se sama ocitla za několik hodin v posteli s Tommym Leem, právě propuštěným z vězení za to, že zbil svou manželku Pamelu Andersonovou, což zase vedlo k značně medializovanému střetu obou sexbomb ve světovém bulváru.

Záhy přišla role v televizním seriálu Pobřežní hlídka, která znovu katapultovala zpěvačku, které vždy ze všeho nejvíc slušely plavky, na Olymp popularity. A na něm se tato polobohyně sexu drží dodnes.

Reklama

Související články

Carmen Electra se ráda líbá se ženami

Půvabná herečka Carmen Electra ocenila svou roli ve svém posledním filmovém snímku, v němž se líbala se ženou. Nekonala tak jen z profesionální povinnosti,...

Carmen Electra: Moje prsa jsou příliš velká

Jedna z nejkrásnějších osobností Hollywoodu Carmen Electra není spokojena se svou postavou, která je považována za dokonalou. Její ňadra, o nichž tajně...

Výběr článků

Načítám