Hlavní obsah

Carmen Electra má chuť na sex ve třech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Carmen Electra, která proslula rolí v seriálu Pobřežní hlídka, prozradila, kdo ji v erotických snech navštěvuje nejčastěji. Údajně ji vzrušují kolegové Johnny Depp a Angelina Jolieová. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Článek

"Johnny Depp je žhavý. A stejně tak Angelina," nechala se slyšet jednatřicetiletá americká krasavice. "Ráda bych s nimi natočila vzrušivou trojku," dodala Carmen.

Ženy se jí líbí

Electra zároveň podotkla, že se jí nedávno zalíbilo natáčení s herečkou Amy Smartovou, s níž se podle scénáře musela líbat. "Bylo to opravdu velmi krásné. V Americe zůstává líbání se ženou tabu, ale já s tím žádný problém nemám," vysvětlila a upřesnila, že má Amy ráda a líbí se jí.

Zároveň však připustila, že se při natáčení některých choulostivých scén necítí uvolněně, jak by si mnozí lidé mohli myslet.

Reklama

Související témata:

Související články

Carmen Electra: Moje prsa jsou příliš velká

Jedna z nejkrásnějších osobností Hollywoodu Carmen Electra není spokojena se svou postavou, která je považována za dokonalou. Její ňadra, o nichž tajně...

Carmen Electra chce uspět v hudbě

Seriálová herečka Carmen Electra sice nechce úplně opustit filmový svět, ráda by ale také proslula jako hudebnice. Muzice by se chtěla věnovat po boku svého...

Carmen Electra hraje na bubny nahá

Mnohé hollywoodské krásky rády v domácím prostředí odkládají své oblečení a navíc se tím ještě chlubí na veřejnosti. Nejedna herečka či zpěvačka se po zahradě...

Výběr článků

Načítám