Hlavní obsah

Carmen Electra lituje zvětšení prsou

Novinky, Famous

Herečka Carmen Electra přiznala, že nenávidí svá prsa. Nenávist k umělým ňadrům si vybudovala v okamžiku, kdy zjistila, že je má větší, než původně chtěla. Sexy hvězda Pobřežní hlídky prozradila, že jí trvalo hodně dlouho, než si na svoji dráždivou figuru zvykla. "Dodnes to ale není ono," říká smutně Carmen.

Článek

"Nejprve jsem je nenáviděla. Skutečně jsem nechtěla, aby byly tak velké, jak nakonec jsou. Jediné, co bylo příjemné, že jsem od té doby už nikdy nemusela používat zpevňující a pozdvihující podprsenku, ale mohla jsem nechat prsa jen tak dýchat," nechala se slyšet čtyřiatřicetiletá herečka, která je provdaná za rockera Davea Navarra.

Electra také řekla, že závidí své kolegyni a hvězdy filmu Sin City Jessice Albové, protože nemění svůj vzhled od doby, co hraje ve filmech. "Jessica Albová je přirozeně krásná a velice sladká. Zamilovala jsem se do ní, protože je to nejkrásnější ženská, kterou znám. Je sexy, protože má neuvěřitelné tělo," dodala Carmen.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejhezčí poprsí má Jessica Simpsonová

V žebříčku celebrit s nejkrásnějším poprsím kraluje zpěvačka a herečka Jessica Simpsonová. Vyplývá to z ankety, kterou uskutečnil americký magazín In Touch.

Carmen Electra chce dobýt vídeňskou operu

Herečka, moderátorka a modelka Carmen Electra má být hlavní hvězdou letošního plesu ve Vídeňské státní opeře. Bývalá manželka extravagantního basketbalisty...

Výběr článků

Načítám