Hlavní obsah

Carmen Electra hraje na bubny nahá

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Mnohé hollywoodské krásky rády v domácím prostředí odkládají své oblečení a navíc se tím ještě chlubí na veřejnosti. Nejedna herečka či zpěvačka se po zahradě či uvnitř svého domu prochází jen v Evině rouše. K dlouhému výčtu celebrit se v poslední době přidala i Carmen Electra, která ráda bubnuje nahá, a Daryl Hannahová, která si zase ráda bez oblečení zaběhá.

Foto: Archiv MČ Praha 5

Pomoc lidem bez domova by měla být během Vánoc samozřejmostí.

Článek

Jednatřicetiletá Carmen Electra, hvězda Pobřežní hlídky, prozradila, že se poslední dobou zamilovala do bicích, za nimiž sedí v každé volné chvilce. Sestavu herečce pořídil jako dárek její partner, rocker Dave Navarro.

"Hrajeme si společně, Dave na kytaru a já na bicí. Nejlepší je to, když jsme oba nazí," pousmála se Carmen.

Nespoutaná Daryl

Seriálová Electra svou nahotu skrývá doma, její čtyřiačtyřicetiletá kolegyně Daryl Hannahová běhá nahá přímo venku.

"Jestli se nemýlím, tak jsme všichni z opice. Ráda se cítím nespoutaná, kdekoliv to jde. A když je krásný den, úplně mě to láká proběhnout se jen tak nahatá," svěřila se.  

Daryl dále přiznala, že by si ráda ještě pořídila dítě. "Byla bych šťastná, kdyby to přišlo třeba už zítra. Mám dohromady jednatřicet synovců a neteří, byla jsem u sedmi porodů svých sester a mých nejlepších kamarádek. Určitě chci jednou něco takového také zažít. Je ten nejvyšší čas, abych na tom začala pracovat," podotkla Hannahová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám