Hlavní obsah

Carmen Electra chce dobýt vídeňskou operu

VÍDEŇ

Herečka, moderátorka a modelka Carmen Electra má být hlavní hvězdou letošního plesu ve Vídeňské státní opeře. Bývalá manželka extravagantního basketbalisty Dennise Rodmana tak bude s největší pravděpodobností následovat svoji kolegyni ze seriálu Pobřežní hlídka Pamelu Andersonovou, která přijala pozvánku na proslulý bál v rakouské metropoli v roce 2003.

Článek

Informaci o účasti americké sexbomby na plese zveřejnila její agentura na oficiální internetové stránce. Vídeňský stavitel Richard Lugner, který každým rokem financuje návštěvu prominentního hosta a jeho jméno slavnostně prezentuje na tiskové konferenci koncem ledna, z toho velkou radost neměl.

Dohoda údajně ještě nebyla uzavřena

"Znám ji, už jsem pár jejích fotografií viděl. V Playboyi to ale nebylo," řekl Lugner stroze v narážce na sérii snímků, na nichž herečka odhalila pro pánský časopis svoje křivky. Nakonec připustil, že jednání o příjezdu třiatřicetileté Carmen Elektry skutečně probíhají, nicméně dohoda ještě údajně nebyla uzavřena.

Osobnosti ze světa showbyznysu na plesu ve Vídeňské státní opeře se každoročně těší značné pozornosti médií. Před dvěma lety zavítala na Lugnerovo pozvání do města na Dunaji americká herečka Andie MacDowellová, loni byla nejsledovanějším objektem Geri Halliwellová, bývalá členka hudební skupiny Spice Girls.

Letošní jubilejní 50. ročník noblesní akce, na níž si každým rokem dává dostaveníčko společenská smetánka nejen z Rakouska a proti níž se v ulicích protestuje, se uskuteční 23. února.

Reklama

Související témata:

Související články

Carmen Electra má indiánskou krev

Dvaatřicetiletá Carmen Electra má podivuhodnou pleť. Poněkud exotické zabarvení jí dodává dědictví po předcích - Indiánech z kmene Čerokí, ale i po Irech...

Carmen Electra píše průvodce sexem

Dvaatřicetiletá herečka Carmen Electra a její o čtyři roky starší manžel Dave Navarro v současné době pracují na společné knize, kterou pojmou jako sexuálního...

Carmen Electra nabádá k uchování panenství

Herečka Carmen Electra považuje za největší skvost na světě panenství. Mladým dívkám proto radí, aby nepodléhaly módním tlakům a chránily si své panenství,...

Výběr článků

Načítám