Hlavní obsah

Campbellová chodí s exmanželem Pamely

– LONDÝN

Světově proslulá modelka Naomi Campbellová se intimně sblížila s rockerem Tommym Lee, bývalým manželem herečky Pamely Andersonové. Informoval o tom deník The Sun.

Foto: Kamila Návratová

Valentinská pouť

Článek

Tommy a Naomi se poznali sotva před pár měsíci prostřednictvím společného přítele, rapera Puffa Daddyho, který stál u zrodu vztahu herečky Demi Moore a Ashtona Kutchera.

Jednačtyřicetiletý Tommy Lee, který donedávna udržoval poměr se zpěvačkou Pink, informace britského tisku sám potvrdil. Dodal, že Naomi vůbec není náladová a agresivní ke svému okolí, jak ji v minulosti několikrát vylíčila média. Domnívá se, že je naopak velmi jemná a příjemná, nikoliv hašteřivá.

Rovněž Pamela Andersonová, exmanželka Tommyho, prohlásila, že s Naomi vychází velice dobře a nikdy se s ní nedostala do konfliktu. "S Naomi nemám problém. Lidé říkají, že je těžké s ní vyjít, ale já se to nedomnívám," ujistila hvězda seriálu Pobřežní hlídka.

Tommy Lee se tak zapsal na seznam slavných milenců třiatřicetileté Campbellové, která v minulosti navázala vážný vztah s Robertem de Niro, Mikem Tysonem či Flaviem Briatorem, bývalým snoubencem německé topmodelky Heidi Klumové.

Reklama

Související témata:

Související články

Naomi Campbellová má další žalobu na krku

Před třemi lety čelila kakaová modelka britského původu Naomi Campbellová žalobě z fyzického útoku proti své asistentce Georgině Galanisové. Necelý rok poté...

Hysterická Naomi Campbellová se zase předvedla

Světově proslulá topmodelka Naomi Campbellová má právě za sebou fotografování italské kolekce pro populární módní magazín Vogue. Právě při něm už po několikáté...

Naomi Campbellovou u soudu nikdo nečekal

Top modelka Naomi Cambpellová se ve středu osobně dostavila k nejvyššímu britskému soudu, kde se znovu projednávala žaloba z roku 2002 proti britskému deníku...

Výběr článků

Načítám