Hlavní obsah

Cameron Diazová utrácí za drahé dárky pro Timberlaka

Modelka a herečka Cameron Diazová prý utratila tisíce liber za prstýnek pro svého přítele Justina Timberlaka, který mu dala jako dárek k Vánocům. Psal o tom v úterý server Femalefirst.

Článek

Kráska z filmového plátna údajně koupila zpěvákovi prstýnek za čtyři tisíce liber v nejvyhlášenějším obchodě Neiman Marcus v Beverly Hills.

Podle Femalefirst ale dvaatřicetiletá herečka s drahými dárky šperkem neskončila, koupila svému partnerovi ještě dva páry bot, jedny za 355 liber a druhé za 200 liber.

Minulý rok prý Timberlake zahrnoval Diazovou dárky každý den - prý aby se cítila výjimečná. Sexy modelka přiznává, že potřebuje, aby ji její partner miloval a dával to stále najevo, nejlépe romantickými gesty, krásnými dárky a také tím, že jí stále volá a píše milostné zprávy.

Cameron miluje dárky

"Úžasné je, když vás muži neustále obdarovávají, a vlastně tím ženě říkají, že je pro ně něčím speciálním, nebo když píší romantické vzkazy," rozplývá se Diazová. "Je to přeci to nejmenší, co může muž udělat, zvednout telefon, zavolat své partnerce a říci jí: Miluji tě a je mi s tebou dobře," dodává jedna z hlavních přestavitelek filmu Charlieho andílci.

Cameron Diazová a Justin Timberlake spolu chodí už pár let. Nedávno se dokonce spekulovalo o svatbě, ale nakonec z ní sešlo. Hlavním důvodem prý byla Justinova matka, která se svatbou nesouhlasila.

Reklama

Výběr článků

Načítám