Hlavní obsah

Byl jsem ti nevěrný, vystřelil si z přítelkyně mladík. Ona mu to vrátila i s úroky

– Aruba
Novinky, zkr

Známý profesionální vtipálek Roman Atwood, který natáčí videa skrytou kamerou, si tentokrát posvítil na svou přítelkyni. V den jejich pětiletého výročí si z ní vystřelil, že jí byl nevěrný. A přitom natáčel její reakci. To však netušil, že nakonec to bude ona, kdo se bude smát, informoval server Dailymail.co.uk.

Dívka si z vtipálka vystřelila víc, než on z ní

 
Článek

Tvůrce internetových videí pomocí skryté kamery vyrazil se svou přítelkyní Britney na ostrov Aruba, aby tam s ní oslavil páté výročí. Přitom na ni nachystal past, která se však záhy obrátila proti němu.

V okamžiku, kdy dívka ležela na posteli v hotelovém pokoji, k ní Atwood zkroušeně přišel s tím, že si s ní potřebuje promluvit. Poté jí oznámil, že když byl před třemi týdny v Los Angeles, byl jí tam nevěrný. Ale jednalo se jen o jednu noc, ještě se hájil.

Po šokujícím přiznání se Britney sice rozbrečela, vzápětí z ní ale vypadlo, že svému příteli nebyla rovněž věrná. S tím ale Atwood evidentně nepočítal. Jeho přítelkyně, která tak jeho vtip dokonale přebila svým vlastním,  ho v tom chvíli nechala pěkně vykoupat, než přiznala: „Viděla jsem, že sis nastavil kameru, idiote!“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám