Hlavní obsah

Bushova dcera předvedla striptýz

WASHINGTON

Prezidenta USA George W. Bushe už zase bolí hlava z výstřelků jedné z jeho dcer. Barbara (21) se na večírku pořádaném studenty prestižní Yalské univerzity opila a spolužákům předvedla striptýz. A nejen to...

Foto: Česká Miss
Článek

Jak napsal deník New York Post, někteří z účastníků zachytili videokamerou a fotoaparáty Barbaru v situaci, kdy na sobě nemá vůbec žádné spodní prádlo.

List píše, že se už o domnělý záznam zajímá Larry Flynt, vydavatel pornočasopisu Hustler, a je ochoten za videozáznam či fotografie zaplatit milión dolarů (asi 30 miliónů korun).

"Představa, že se dcera ultrapuritánského křesťana stojícího v čele Bílého domu, který si každý den čte v bibli, objeví s opileckým výrazem, jak ji pánbůh stvořil při necudných pózách, Flynta nadchla," dodal deník.

Flyntovi lidé už jsou na Yale a horečně po obrazovém záznamu pátrají. "O historce jsme slyšeli. Nemůžeme prokázat, že video existuje. Ale zkušenost říká, že není kouře bez ohně. Budeme tedy pátrat," řekl Larry Flynt. Pokud se podle něj záběry vypátrají, pak upoutají mimořádnou pozornost, soudí.

Dvojčata Barbara a Jenna se napijí rády a přímo milují nespoutané večírky. Už několikrát se dostaly na první strany bulvárního tisku, když šlo například o výtržnosti v opilosti či prokazování se falešnými doklady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám