Hlavní obsah

Bruniová Sarkozymu k narozeninám uspořádala velkou hostinu

Právo, DPA, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy slavil své pondělní 53. narozeniny v pařížském bytě své přítelkyně, zpěvačky a bývalé topmodelky Carly Bruniové. Podle úterního vydání listu Le Figaro pro něj Bruniová přichystala velkou hostinu, čímž jej poněkud překvapila.

Foto: Nasser Nuri, Reuters

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy a exmodelka Carla Bruniová

Článek

Za svou přítelkyní odjel Sarkozy kolem půl deváté večer v očekávání, že společně povečeří. Na místě jej ale uvítala zhruba padesátka hostů, mezi nimi příbuzní, přátelé a někteří členové vlády.

Na oslavu přišla například ministryně spravedlnosti Rachida Datiová, šéf diplomacie Bernard Kouchner, ale také rocker Johnny Hallyday, který patří k osobním přátelům prezidenta.

Jiné starosti měla v těchto dnech Sarkozyho bývalá manželka Cécilia. Podařilo se jí vysoudit 30 tisíc eur (770 tisíc Kč) na společenském magazínu Closer za to, že otiskl její fotografii v bikinách vedle obdobných snímků o deset let mladší Bruniové.

Soud to označil za „nepřípustný zásah do soukromí“ a za „akt zlé vůle“. Časopis navíc musí zveřejnit rozsudek na titulní straně příštího vydání a vyvarovat se otiskování dalších podobných fotografií pod pohrůžkou pokuty deseti tisíc eur.

Reklama

Výběr článků

Načítám