Hlavní obsah

Bruce Willis: Stále Demi miluji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Bruce Willis prohlásil, že stále miluje svou bývalou manželku Demi Moore, s níž se již před pár lety rozvedl. Jednačtyřicetiletá herečka se má navíc letos v červnu provdat za mladšího Ashtona Kutchera.

Foto: Dialog Jessenius o.p.s.
Článek

Podle internetového serveru Teenholywood udržuje Willis s Demi velmi blízký vztah. Nedávno dokonce sám přiznal, že je do své bývalé choti, s níž má tři dcery, pořád zamilovaný. Dodal, že city jsou oboustranné. "Pořád se milujeme, oba," zdůraznil herec.

Bruce, který i přes svou lásku k Moore v současnosti udržuje intimní poměr s Brooke Burnsovou, hvězdou seriálu Pobřežní hlídka, vyvrátil nedávná tvrzení, že Ashtonovi půjde za svědka. "Četl jsem tuto historku, ale je to naprosto šílené. Každopádně jí přeji jen to nejlepší a hodně štěstí."

Jednačtyřicetiletá Demi Moore se loni na filmové premiéře seznámila s Kutcherem, který je o patnáct let mladší. Od té doby tvoří nerozlučný pár, letos chtějí vystrojit pořádnou svatbu.

Reklama

Související články

Willis odsvědčí Kutcherovi svazek s Demi

Herečka Demi Mooreová zanedlouho vstoupí do manželského svazku s Ashtonem Kutcherem, který má už o svědkovi jasnou představu. Vybral si Bruce Willise, bývalého...

Výběr článků

Načítám