Hlavní obsah

Britský pár vyhrál téměř 30 milionů, babička 13 vnoučat se těší na nová kolena

Novinky, tcs
Britské království

Nejprve si mysleli, že vyhráli „pouhých“ tisíc liber (zhruba 29 tisíc korun), pak ale ke svému překvapení zjistili, že trefili jackpot a výhra je tisíckrát vyšší. Středeční losování loterie Lotto jim vyneslo rovný milion liber (29,4 milionu korun). „Nemohlo to přijít v lepší čas,“ říkají manželé, které sužují zdravotní problémy.

Foto: Profimedia.cz

Šťastní manželé Dixonovi

Článek

Padesátiletá Bev Dixonová pracuje na předměstí Manchesteru v Leigh jako hospodská, její o sedm let mladší manžel se dřív živil jako stavbyvedoucí, ale kvůli zranění musel odejít do invalidního důchodu.

Zdraví neslouží dobře ani matce tří dětí a babičce třinácti vnoučat Bev. „Nemohlo to přijít v lepší čas. Kvůli kolenům trpí Bev neustálou bolestí,“ uvedl pro agenturu AP šťastný Malcolm. Prvním velkým výdajem tedy bude nahrazení kloubů, se kterými má Bev tolik trápení.

„Zdraví je nesmírně důležité. Výhra nám umožní zařídit Bev úplně nový život,“ dodal dojatý manžel.

Byl to on, kdo na procházce se psy kontroloval výherní tiket. Zprvu si myslel, že pár vyhrál pouze tisíc liber. Okamžitě napsal zprávu ženě. „Byla z toho absolutně nadšená. Řekl jsem si, že to raději ještě jednou zkontroluji, jestli jsem se nespletl,“ popsal Malcolm.

Foto: Profimedia.cz

Jako první plánují manželé pořídit Bev nová kolena.

Když výhru kontroloval, došlo mu, že se opravdu spletl. Manželé, kteří v neděli oslaví své dvanácté výročí, totiž vyhráli rovný milion. „Hlavou se nám honí milion věcí, které bychom si chtěli koupit, ale dáme tomu čas,“ uvedl Malcolm.

Dítě k nezaplacení. Na svět mu pomohla matčina výhra v loterii

Koktejl

Kromě vyřešení zdravotních problémů si ale rozhodně chtějí koupit svůj vlastní dům, aby mohli být blíž rodině. Bev nyní rovněž plánuje odejít od předčasného důchodu a s novými koleny a radostí ze života se věnovat své rodině.

Reklama

Výběr článků

Načítám