Hlavní obsah

Britský koncert Spice Girls byl vyprodán za 38 sekund

Novinky, jky, Famous
LONDÝN

Tak o tom si nesnil ani nejoptimističtější fanda comebacku skupiny Spice Girls, která vyjede na turné 7. prosince koncertem v Los Angeles. Jejich vystoupení v Londýně je už teď výjimečným. Lístky na něj byly vyprodány za neuvěřitelných 38 sekund. O místě v O2 aréně (bývalém Millenium Dome) si tak statisíce nadšenců mohly nechat zdát.

Článek

Aby se předešlo nekalým obchodům překupníků, u nichž by lístek stál tisíce liber, přidali nakonec producenti další termíny koncertů.

Londýnské vystoupení naplánovali producenti na 15. prosince. Lístky si registrovalo na milión fanoušků, ale v tajném losování jich bylo zvoleno pouze několik tisíc, kteří se do arény vejdou. Po skončení losování zahltili linky pořádající agentury šílící fandové, kteří chtěli místo na koncertu získat.

Producenti se na poslední chvíli rozhodli, že "spajsky" v Londýně vystoupí ještě 16. a 18. prosince. A neuspokojení britští nadšenci budou mít čtvrtou a zřejmě poslední možnost 2. ledna 2008.

Seznam dat turné:
rok 2007
Vancouver2. prosince
San José4. prosince
Los Angeles7. prosince
Las Vegas8. prosince
New York11. prosince
Londýn15. prosince
Londýn16. prosince
Londýn18. prosince
Kolín nad Rýnem20. prosince
Madrid23. prosince
rok 2008
Londýn2. ledna
Šanghaj8. ledna
Peking10. ledna
Hong Kong12. ledna
Sydney17. ledna
Kapské město20. ledna
Buenos Aires24. ledna

Reklama

Související témata:

Související články

Spice Girls tajně nahrávají nový singl

Zvěsti o návratu úspěšné dívčí skupiny Spice Girls z konce devadesátých let opět nabyly na intenzitě. Na veřejnost prosákla přísně utajovaná informace,...

Pravidla comebacku Spice Girls odtajněna

O Spice girls se mluví jako o matce všech dívčích hudebních sdružení. Návrat průkopnické skupiny Spice Girls na pódium je proto připravován až s hodinářskou...

Výběr článků

Načítám