Hlavní obsah

Britney Spearsovou obvinili z neoprávněného řízení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká zpěvačka Britney Spearsová byla v pátek obviněna z řízení auta bez platného řidičského oprávnění a z nabourání vozidla a opuštění místa nehody. Incident, který se stal v srpnu, může pro hvězdu znamenat až šest měsíců vězení a tisíc dolarů (téměř 20 000 korun) pokuty za každý bod obžaloby.

Článek

Spearsovou přistihl paparazzi, jak narazila při parkování svým autem do jiného vozidla. Když zjistila, že způsobila škodu pouze na svém voze, z místa odešla. Fotograf vše nafilmoval.

Majitel druhého vozidla vše nahlásil policii a ta zjistila, že Spearsová nemá platný řidičský průkaz.

Není to jediná starost Spearsové se soudy. Zpěvačka se musí dvakrát týdně podrobit namátkovým testům na léky a alkohol a najmout si rodičovského poradce, aby jí pomohl s výchovou dvou synků. Soudce, který se účastní procesu o opatrovnictví dětí, totiž podle na základě předložených důkazů prohlásil, že pětadvacetiletá Britney stále pojídá nedovolené léky a dopřává si alkohol.

Někdejší popová princezna, jež se nedávno léčila na detoxikační klinice, se o dvouletého Seana Prestona a ročního Jaydena Jamese soudí se svým o čtyři roky starším exmanželem Kevinem Federlinem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám