Hlavní obsah

Britney Spearsová ukázala miminko světu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká popová zpěvačka Britney Spearsová poprvé veřejnosti představila svého synka, devítitýdenního Seana Prestona. Nechala se s ním vyfotit na titulní stránku magazínu People, který se na pultech v obchodech objeví 5. prosince.

Článek

Na obálku nového čísla časopisu o celebritách se nechal vyfotit i zpěvaččin manžel Kevin Federline.

Magazínu se Spearsová svěřila, že je ze svého miminka naprosto "nadšená".  Užívá si každého odpoledne, kdy si může se svým synkem zdřímnout.

Ve čtvrtek shodou okolností list New York Post napsal, že v současné době Britney jedná s producenty muzikálu Sweet Charity, který se bude hrát na Broadwayi. Prý by mohla získal hlavní roli. Premiéra muzikálu se odehraje příští rok v lednu.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová je matkou, porodila syna

Americká zpěvačka Britney Spearsová se ve svých třiadvaceti letech stala poprvé matkou. Ve středu porodila na klinice v Los Angeles chlapce, informovaly...

Britney Spearsová prozradila synovo jméno

Americká zpěvačka Britney Spearsová, která se minulou středu ve svých třiadvaceti letech poprvé stala matkou, se rozhodla, jak se její synek bude jmenovat....

Výběr článků

Načítám