Hlavní obsah

Britney Spearsová se opět svlékla před fanoušky

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIAMI

Vrstvy oblečení zpěvačka Britney Spearsová prostě ráda nemá. Jasněji už to dát najevo nemohla, když se nechala několikrát nafotit s obnaženým rozkrokem či nahoře bez. Svým spoře oděným tělem potěšila také fanoušky v Miami, kde se odhalovala nejnověji. Matka dvou dětí se hrdě chlubí svou štíhlou postavou.

Článek

A přátelé i svědci její nahoty se shodují v jednom: Britney teď vypadá fakt dobře. Její tělo je vypracované, opálené a vypadá zdravě. Naposledy se mohli o tomtéž přesvědčit návštěvníci hotelu Raleigh v Miami, kde se u bazénu Britney svlékla do černého spodního prádla. I tak ale ten pohled stál dle přihlížejících za to.

Po třech nabitých letech, v nichž mj. porodila dva chlapce, vdala se, rozvedla a byla hospitalizovaná v léčebně, si užívá pohody a nově nabité stability.

"Briteny vypadala, že se má opravdu skvěle. Vypadá to, že všechny ty hodiny tance, na které dochází, se jí skutečně vyplatily. Postavičku má zase vypracovanou," potvrdil svědek zpěvaččina obnažování.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová se pokusila oběsit

Popová hvězda Britney Spearsová se ocitla na pokraji sil. Jak tvrdí britský list News of the World, dokonce se v protidrogové léčebně pokusila o sebevraždu....

Britney Spearsová se vrací z léčebny

Po měsíci v sanatoriu specializovaném na detoxikační kůry a léčbu závislosti na návykových látkách byla propuštěna do domácího ošetřování americká popová...

Výběr článků

Načítám