Hlavní obsah

Britney Spearsová se alkoholu nevzdala, tvrdí její přítel

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová si na sebe upletla bič. Začala totiž chodit s konzultantem pro alkoholiky, kterého potkala při léčbě své závislosti na počátku tohoto roku. John Sundahl teď na svou lásku prozradil, že alkoholu stále holduje. Popová princezna se prý nikdy lahve vzdát nedokázala.

Článek

"Ano, je stále praktikující alkoholičkou," potvrdil novinářům Sundahl fakt, že na večírcích, jichž se Britney účastní, nikdy nezůstane u sklenice s vodou.

Zpěvačka je podle všeho veřejným prohlášením svého milého nepříčetně naštvaná. Od března letošního roku totiž tvrdí, že alkoholičkou nikdy nebyla a že do sanatoria šla jen z donucení své matky Lynne.

"Nikdy jsem neměla problém. Jistý čas jsem vůbec nechodila ven, a když jsem se rozešla s Kevinem, rozhodla jsem se oholit si vlasy. To je vše," tvrdila v dubnu Spearsová.

Pětadvacetiletou zpěvačku také vytočil fakt, že její o třináct let starší přítel vyzradil jejich vztah, ačkoli se ho snažila tutlat před novináři. "Britney je vzteklá. Snažila se udržet jejich vztah v tajnosti a on to teď řekl světu a navíc ji nazval alkoholičkou," prozradil zdroj britskému listu Daily Star.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová se vrací z léčebny

Po měsíci v sanatoriu specializovaném na detoxikační kůry a léčbu závislosti na návykových látkách byla propuštěna do domácího ošetřování americká popová...

Výběr článků

Načítám