Hlavní obsah

Britney Spearsová prý vizuálně zestárla o patnáct let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Významný americký plastický chirurg Robert Rey důtklivě radí Britney Spearsové (25), aby se o sebe začala lépe starat. Dostaly se mu do ruky nejnovější snímky Britney a užasl. Zpěvačka prý podle něj, na fotografiích vypadá, jako by za poslední dva roky zestárla o patnáct let. "Je to opravdu Britney?" ptal se udiveně.

Článek

Nebyl sám, podobně se vyjádřili i televizní moderátor, který nedávno pozval Britney do svého pořadu, i američtí novináři.

Chirurgovi Robertu Reyovi se nová image rozvádějící se Spearsová vůbec nezamlouvá. I když vzal v úvahu, že nové snímky byly amatérsky pořízeny na nedávném tahu po nočních klubech, ztrhané rysy známé celebrity jsou podle něj nepřehlédnutelné. Spearsové je přitom pouhých 25 let, na některých snímcích vypadá však téměř na 40.

"Je z únavy napuchlá pod očima, a také kvalita jejích vlasů se rozhodně změnila. Jasně viditelné jsou už i první vrásky. Vypadá to, jakoby zestárla tak o deset, patnáct let," vrtí hlavou odborník.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejhorší psí paničkou je Britney Spearsová

Nejhorší psí paničkou roku je prý jednoznačně zpěvačka Britney Spearsová. V hlasování čtenářů časopisů The New York Dog a The Hollywood Dog, které referují...

Výběr článků

Načítám