Hlavní obsah

Britney Spearsová prozradila synovo jméno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká zpěvačka Britney Spearsová, která se minulou středu ve svých třiadvaceti letech poprvé stala matkou, se rozhodla, jak se její synek bude jmenovat. Její návrh už schválil i její manžel a otec dítěte, tanečník Kevin Federline.

Článek

Chlapec ponese jméno Sean Preston. "Všichni jsme šťastni, zdrávi a zamilováni," uvedla Spearsová.

Podle informací amerického tisku byl pobyt Spearsové hotovou lahůdkou pro její osobní ochranku. Když přijela na kliniku v pět hodin ráno, doprovázelo ji kromě manžela hned několik strážníků. Asi hodinu a půl poté se do nemocnice dostavila zpěvaččina matka Lynne a zpěvaččina mladší sestra Jamie Lynn.

Spearsová si prý pro sebe, rodinu a ochranku zaplatila pobyt v osmi nemocničních pokojích v pátém patře budovy. Celková částka, kterou klinika později naúčtovala, se vyšplhala na dvacet tisíc dolarů (asi 480 tisíc korun).

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová medituje v hebrejštině

Hvězda americké popmusic a nastávající matka Britney Spearsová (23) je okouzlena kabalistickým učením, jehož se stala horlivou stoupenkyní. Obstarala...

Britney Spearsová je matkou, porodila syna

Americká zpěvačka Britney Spearsová se ve svých třiadvaceti letech stala poprvé matkou. Ve středu porodila na klinice v Los Angeles chlapce, informovaly...

Výběr článků

Načítám