Hlavní obsah

Britney Spearsová oznámila datum svatby

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zpěvačka Britney Spearsová, která se minulý týden zasnoubila s tanečníkem Kevinem Federlinem, se vrhla na přípravu svatby. Firma, která bude obřad organizovat, dokonce prozradila datum veselky, která by se měla konat 20. listopadu. Na hostinu jsou pozvány dvě stovky hostů, nevěstu k oltáři doprovodí pět družiček a stejný počet mládenců.

Foto: Miroslav Knotek

Slovem provázel Karel Řežábek

Článek

Spearsová prý vše dokonale naplánovala. Veškerý svůj volný čas tráví s organizátorem, kterému již předložila dlouhý seznam požadavků. Zatím není ale jasné, kde se svatba bude konat. Zpěvačka si vybere buď Los Angeles nebo svou rodnou Louisianu.  

Britney prý čeká dítě

Hlavním důvodem ohlášeného sňatku je podle britského nedělníku News Of The World zpěvaččino údajné těhotenství.

"Její matka Lynne Spearsová nedokáže snést pomyšlení, že její vnuk by byl nemanželský," napsal list. Dítě by mělo přijít na svět v prosinci, zpěvačka však tuto zprávu zatím nepotvrdila.

Dvaadvacetiletou Spearsovou nijak netrápí, že její šestadvacetiletý nastávající má již dvouletou dcerku Kori s bývalou milenkou Shar Jacksonovou. Ta mu navíc brzy porodí druhého potomka.

"Nevím, jestli to někde uvnitř řeší, ale mám pocit, že se s tím snaží vyrovnat právě plánováním svatby a útěkem k práci. Nikdy jsme o tom ale společně nemluvily," uvedla přítelkyně Spearsové.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová se zasnoubila

Americká popová hvězda Britney Spearsová se oficiálně zasnoubila se svým přítelem, tanečníkem Kevinem Federlinem. V pátek to potvrdili mediální zástupci...

Výběr článků

Načítám