Hlavní obsah

Britney Spearsová nenosí spodní prádlo

– LOS ANGELES
Novinky, Famous

Vrstvy oblečení zpěvačka Britney Spearsová zkrátka nemá ráda. Že spodní prádlo málokdy nosí, už ví celý svět díky bulváru. Spearsová nenosí kalhotky kvůli svým osobním důvodům, zatímco Lindsay Lohanová a Paris Hiltonová chtějí šokovat veřejnost.

Článek

Její přátelé potvrdili, že zpěvačka nemůže kalhotky na svém těle vystát. Podle nich se jim vyhýbá jak čert kříži.

"Ta záležitost se spodním prádlem je směšná a já jsem jí to tvrdil. Říkal jsem jí, že nemůže jít do obchodu a mít na sobě jen tričko a přitom nemít kalhotky a že pokud se bude takhle chovat, nebude ji brát nikdo vážně," vyprávěl  uznávaný klenotník Tuesday Knight magazínu In Touch.

"Slyšel jsem Paris Hiltonovou, Lindsay Lohanovou a Britney Spearsovou, jak mluví o tom, že šokovaly Hollywood kvůli zábavě. Diskutovaly o tom, jak by si z nás všech mohly vystřelit. Britney to nepotřebuje dělat a ví, že je to hloupé. Ale říkala mi, že ona prostě nemá vůbec ráda spodní prádlo," tvrdí klenotník.

To, že Britney spodní prádlo nic neříká, dala najevo, už když se nechala několikrát nafotit s obnaženým rozkrokem či nahoře bez. Svým spoře oděným tělem potěšila také fanoušky v Miami, kde se odhalovala.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová šla úplně dohola

Britney Spearsová má pořádné problémy. Po rozvodu s Kevinem Federlinem dělá jednu hloupost za druhou, tentokrát však zašla opravdu daleko. Sama se strojkem...

Výběr článků

Načítám