Hlavní obsah

Britney Spearsová nabídne světu své erotické video zdarma

– LOS ANGELES
Novinky, Famous

Vyzrát lstí na svého manžela se rozhodla Britney Spearsová. Zatímco Kevin Federline požaduje za erotické dovádění s manželkou zachycené videokamerou minimálně sto tisíc dolarů, popová zpěvačka se rozhodla zveřejnit ho zdarma. Rozvádějící se pár vede v poslední době boj o majetek a opatrovnictví dvou synů.

Článek

Lstivý úskok Spearsové vyzradila její kamarádka Nyla Priceová, s níž si zpěvačka povídala při návštěvě svých rodičů doma v Louisianě. "Brit se rozhodla, že z toho cucáka sedře kůži, stejně jako se rozhodla zveřejnit zdarma fotky jejich druhorozeného syna Jaydena Jamese. Půlka z ničeho je nic. A to je taky to, co ten její lživý skunk dostane, když ona to video zveřejní předtím, než on najde nějakého špinavce, co by to koupil," prohlásila Priceová.

Kamarádka Spearsové také zpřesnila detaily týkající se videa. Podle ní vznikl snímek během líbánek po svatbě. Nemá však čtyři hodiny, jak se mnozí domnívají, ale je sestříhaný na něco málo kolem pětačtyřiceti minut.

Reklama

Související články

Britney Spearsovou čeká bitva o děti

Popovou hvězdu Britney Spearsovou zřejmě čeká tvrdá rozvodová bitva. Pouze den poté, co oznámila své rozhodnutí nechat se rozvést s Kevinem Federlinem, její...

Výběr článků

Načítám