Hlavní obsah

Britney Spearsová: Manžel se k mým dětem nesmí přiblížit

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Popová hvězda Britney Spearsová zakázala svému manželovi Kevinu Federlineovi styk se svými dvěma syny Suttonem Piercem a Seanem Prestonem. Podle australského magazínu NW ji vytáčí jeho chování v posledních týdnech - večírky, alkohol a utrácení jejích tvrdě vydělaných milionů.

Článek

"Prostě jsem mu zakázala styk s dětmi, ať se mu to líbí, nebo ne," říká rezolutně zpěvačka, která 12. září porodila druhého syna.

Zpěvačka se od porodu neukázala na veřejnosti. Údajně se skrývá i před manželem a také se snaží dostat zpět do formy a připravuje velký comeback.

Britney v rámci totální změny image vyhodila svoji dlouholetou mluvčí Leslie Sloane-Zelnickovou a PR a propagaci si nyní bude dělat sama. "Všechny rozhovory a focení si budu domlouvat sama. Dělá to tak i Angelina Jolie, tak proč bych to nezvládla já," dodala čtyřiadvacetiletá interpretka hitu Toxic, která se objeví na obálce listopadového speciálního čísla časopisu Q.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová: Jsem skvělá hospodyňka

Už je to tak. Britney Spearsová vyměnila své sexy oblečky a mikrofony za zástěru a mop s kbelíkem. Zřejmě se snaží stát hospodyňkou roku. Těhotná popová hvězda...

Těhotná Spearsová pózuje v Evině rouše

Americká zpěvačka Britney Spearsová, která je v šestém měsíci těhotenství, pro titulní stránku srpnového vydání dámského časopisu Harper's Bazaar zcela...

Výběr článků

Načítám