Hlavní obsah

Britney Spearsová je vyčerpaná, ruší koncerty

Novinky, Korzo
NEW YORK

Americká popová princezna Britney Spearsová se cítí tak slabá a unavená, že se rozhodla zrušit část svého světového turné Onyx Hotel Tour. Nedočkají se jí hlavně posluchači, kteří se na ni těšili na Blízkém východě.

Foto: Kresba: Libor Drobný

Maskoti soutěže: Plastožrout a Plastožroutka

Článek

"Britney nás skutečně požádala, abychom kvůli jejímu vyčerpání zrušili koncerty plánované na červenec v zemích Blízkého východu. Necítí se na turné dostatečně silná," uvedl manažer zpěvaččina turné.

"Není na tom se zdravím vůbec dobře. A v ničem se to ani nelepší. Byla hodně nemocná, ale kvůli pracovním povinnostem neměla dostatek času na to, aby se mohla plně zotavit," mluví o důvodech vyčerpání přátelé dvaadvacetileté Britney.  

Čas bude trávit s milencem

Naposledy vystoupí 6. června v irském Dublinu, odkud se vrátí zpět do Spojených států a bude se věnovat svému příteli Kevinu Federlinovi.

"Britney se potřebuje dát pořádně dohromady, aby na tak náročné koncerty měla energii. Je dobré, že koncerty zrušila a nesnažila se je odehrát vyčerpaná. Diváky by připravila o velký zážitek," uvedli pořadatelé koncertního turné.

Zpěvaččina vystoupení zároveň nemají vysokou kvalitu a podléhají tvrdé kritice. Koncert minulý týden v Rotterdamu dokonce belgický tisk ozančil za "obraz bez zvuku", Spearsová totiž nezpívala živě.

"Člověk nemusí být odborník, aby odhalil superpodvod. Obří plátna ukazují Britney se zavřenou pusou, zatímco z reproduktorů se line její hlas," napsal list La Dernieure Heure.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová předvedla porno show

Dvaadvacetiletá zpěvačka mění svůj vzhled a ráda provokuje. Na koncertu v Miami, který byl součástí turné Onyx Hotel, překvapila fanoušky novým odstínem svých...

Spearsová nebude před kamerou nic skrývat

Příležitost nahlédnout do zákulisí zábavního průmyslu chce poskytnout fanouškům zpěvačka Britney Spearsová. Rozhodla se, že při nadcházejícím evropském turné...

Britney Spearsová nafotí hanbaté snímky

Dvaadvacetiletá zpěvačka Britney Spearsová se chystá na zvláštní sportovní program, díky němuž by měla docílit dokonalé postavy. Připravuje se totiž na focení...

Výběr článků

Načítám