Hlavní obsah

Britney Spearsová dohnala milence k rozvodu

LOS ANGELES

Pokud si hodlá Britney Spearsová svého nového přítele Adnana Ghaliba skutečně vzít, pak se může radovat. Zatím jí totiž v cestě stálo fotografovo manželství. Jenže jeho choť Azlynn Elizabeth Berryová má jeho románku s popovou hvězdou plné zuby a zažádala o rozvod.

Článek

Šestadvacetiletá Berryová v žalobě o rozvod uvedla, že ji s manželem dělí neslučitelné odlišnosti povah a požaduje, aby jí Ghalib platil výživné a uhradil všechny soudní výlohy a rozvodového právníka. Žádost přišla po pěti letech bezdětného manželství, kdy se hollywoodský paparazzo začal na veřejnosti ukazovat se Spearsovou.

„Adnan a Azlynn měli pořád fungující manželství. Milovali jeden druhého. Bydleli spolu jako muž a žena, vedli společenský život a měli společnou šekovou knížku. Plánovali také společně budoucnost,“ prozradil magazínu Now kamarád Berryové a odmítl spekulace, že by manželství nefungovalo už delší dobu. Podle něj je příčinou rozvodu skutečně Britney.

Adnan Ghalib je afghánským utečencem. Do Londýna se ze své vlasti dostal v pěti letech, později se stal fotografem a specializoval se na klípky ze společnosti. Společně se svými třemi dcerami byl vychováván v přísně muslimských tradicích v Birminghamu. Pak odešel do Kalifornie a stal se paparazzem. Tam také potkal Azlynn Berryovou, s níž se vzápětí oženil.

„To je hloupost, že by se Adnan oženil z lásky, šlo mu jen o zelenou kartu,“ tvrdí Brandy Navarrová, viceprezidentka konkurenční fotoagentury X17online.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám