Hlavní obsah

Britney Spearsová dala manželovi druhou šanci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová vyhodila svého manžela Kevina Federlina z jejich společného domu v Malibu minulý týden. Stalo se to poté, co Kevin, místo aby se staral o svou ženu a syna Seana Prestona, raději trávil čas se svými kamarády, pořádal doma večírky a pro potěšení přátel si zval domů striptérky.

Článek

Jak ale informoval internetový server Fashion-Monitor, Britney si to zřejmě rozmyslela a je rozhodnutá dát svému manželovi ještě jednu šanci. Vzala Kevina na milost, ten se vrátil do jejich společného domova v Kalifornii a snaží se svou chybu napravit.

Britney chce manželství zachránit

"Britney začíná nový život, chce se stát dobrou ženou a matkou. Výjimečně jde mezi lidi a pokud ano, je uzavřená a snaží se nepoutat na sebe pozornost", řekl zdroj z jejího blízkého okolí.

Zpěvačka trvá na tom, aby s ní manžel navštívil manželského poradce, kam už Britney nějaký čas dochází. Záleží jí na tom, aby troskotající manželství zachránila.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová je matkou, porodila syna

Americká zpěvačka Britney Spearsová se ve svých třiadvaceti letech stala poprvé matkou. Ve středu porodila na klinice v Los Angeles chlapce, informovaly...

Výběr článků

Načítám