Hlavní obsah

Britney může přijít definitivně o děti

– MALIBU
Novinky, Famous

Buď si Britney Spearsová přestane zahrávat, nebo přijde o syny. To zpěvačce vzkázal soud a také sociální pracovníci. Spearsová se už potřetí rozhodla řešit závislost na tišících lécích a alkoholu pobytem v léčebně. Pod čtyřiadvacetihodinový dohled na klinice v Malibu se nechala zavřít poté, co jí její expartner Kevin Federline pohrozil, že požádá soud, aby zpěvačku zbavil jednou pro vždy péče o děti a svěřil je jemu.

Článek

Spearsová na jeho výhrůžky zareagovala ve chvíli, kdy se poprvé dostavil k výslechu k soudu, který by ji měl o děti připravit. Pětadvacetiletá Spearsová má nyní poslední šanci dát se dohromady. Pokud ani tentokrát její léčba nevyjde, roční Sean Preston a pětiměsíční Jayden James připadnou okamžitě s definitivní platností do Kevinovy péče.

Britney stihla před nástupem na léčení ztropit ještě hysterickou scénu, když se dobývala do Kevinova domu. Dvacet minut stála před dveřmi, aby mohla alespoň na chvíli vidět své dva syny, kteří jsou nyní s otcem. Marně, Federline ji k nim nepustil. "Pusťme mě dovnitř, chci vidět své děti. Vrať mi mé syny," křičela zpěvačka.

Jak informuje deník The Sun, když se jí nepodařilo dostat do domu, napadla jednoho z fotografů deštníkem a bušila mu do auta. "Byla šílená. Jako kdyby si nedala svoji dávku," vypověděl jeden z očitých svědků. Kevin na ni podle všeho skrze dveře křičel: "Vrať se na léčení a já dnes nepůjdu k soudu."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám