Hlavní obsah

Brit chce zpeněžit tříminutový sex s lady Dianou

LONDÝN

Blíží se deváté výročí tragické smrti princezny Diany, jež zahynula v roce 1997 při automobilové havárii v Paříži. Z očekávaného zvýšeného zájmu veřejnosti o její veřejný i soukromý život se zřejmě rozhodl vytěžit co nejvíce britský kameraman Sebastian Rich (52).

Článek

A protože ví, že se nejlépe prodávají sexuální aféry, rozhodl se do rukopisu autobiografického charakteru včlenit také pasáž o údajném intimním styku s manželkou britského následníka trůnu. V práci, jež má 358 stran a zabývá se především pohnutými osudy pisatele, jich věnoval intimnímu kontaktu, jenž se odehrál v roce 1986 a netrval déle než 150 vteřin, rovných pět.

Vysvětluje na nich především, jak vlastně vůbec k pohlavnímu aktu došlo. V té době už bylo manželství Charlese a Diany v troskách. Sám Sebastian Rich dostal zakázku na vytvoření televizního dokumentu o korunním princi a jeho choti. Proto ji po celý rok doprovázel na všech cestách po světě. "Začala si sama Diana," říká, "šíleně totiž žárlila na dvorní dámu, s níž jsem se během té doby důvěrně stýkal."

Vše se odehrálo krátce před tím, než se lady Di dala dohromady s rytmistrem Jamesem Hewittem, jenž si kvůli své pozdější indiskreci, za níž si dal dobře zaplatit, vysloužil přezdívku Krysa. Také Rich může počítat s obdobným opovržením. To ho ovšem nijak netrápí. Pokud se mu totiž za "pravdivý" popis pletky s princeznou z Walesu podaří od některého z vydavatelství, jež zatím marně obchází, získat požadovanou sumu 1,4 miliónu euro (zhruba 40 miliónů Kč), spolehlivě umlčí hlas svého svědomí.

Buckinghamský palác zůstává v klidu. Mluvčí prince Charlese pokládá historku za smyšlenou, bývalý Dianin bodyguard Ken Wharf tvrdí, že je zcela absurdní: "Hnusné je, že ji někdo špiní po smrti, kdy už se sama nemůže bránit."

Reklama

Související témata:

Související články

Svědek tvrdí: Dianu zabilo oslnění laserem

Havárii, při níž v srpnu 1997 zahynula v Paříži britská princezna Diana, způsobilo oslnění speciálním laserovým dělem. Napsal to britský bulvární deník Daily...

Výběr článků

Načítám