Hlavní obsah

Brad Pitt: snubní prstýnky od Cartiera

LOS ANGELES

Vypadá to, že Brad Pitt, idol mnoha miliónů žen na světě, to myslí s Angelinou Jolieovou opravdu vážně. Nedávno byl totiž přistižen, jak kupuje snubní prstýnky v luxusním obchodě světoznámého návrháře Cartiera.

Článek

Brad s Angelinou se seznámili při natáčení filmu Pan a paní Smithovi a hned z toho byla láska jako trám. Ihned opustil svou dosavadní manželku, známou americkou herečku Jennifer Anistonovou a nastěhoval se k Angelině a k jejím dětem.

Pár se chystá na obřad v buddhistickém duchu, který by se měl konat v Bradově sídle v kalifornském Malibu. Sňatek ovšem nebude oficiální, oba partneři jsou proti tradičním svatbám, prstýnky si ale přesto vymění.

Brad chce adoptovat děti

"Nebudou mít tradiční obřad a hlavním důvodem je to, že už tím v minulosti prošli," řekl britskému deníku The Sun dobře informovaný zdroj z blízkosti páru.

Brad svůj vážný vztah s Angelinou nedávno potvrdil tím, že požádal o adopci jejích dvou dětí, čtyřletého Maddoxe a desetiměsíční Zahary.

Reklama

Související témata:

Související články

Pittova rodina zbožňuje Angelinu

Ačkoliv herci Angelina Jolieová a Brad Pitt dosud oficiálně nepotvrdili svůj poměr, chodí spolu už od té doby, co se Pitt rozešel s Jennifer Anistonovou....

Výběr článků

Načítám