Hlavní obsah

Brad Pitt si užívá v Jihoafrické republice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JOHANNESBURG

Ačkoliv americký herec a dívčí idol Brad Pitt dříve odmítal zveřejnit cíl své dovolené, novinářům nakonec neunikl. V úterý byl přistižen, jak si užívá volna v Jihoafrické republice. Informovaly o tom světové agentury.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 12.3.2017 Házená žen. Sokol Poruba : Kram Star Elbląg 27:14.

Článek

Brada Pitta svědci spatřili na mezinárodním letišti v Johannesburgu a poté i ve známém hotelu na severním předměstí v Sandtonu, napsal deník Beeld. Podle agentury DPA se do země odebral za odpočinkem, jiné zdroje však cíl jeho pobytu blíže nespecifikovaly.

Údajně se ubytoval v sídle Richarda Bransona, šéfa společnosti Virgin Airlines. Podle zpravodajského server News by měl také navštívit Kapské město. V rozhovoru pro rozhlasovou stanici ale herec odmítl sdělit bližší podrobnosti ke svému pobytu.

Brad Pitt, který se na filmovém plátně blýsknul rolemi ve snímcích Sedm či Trója, je ženatý s herečkou Jennifer Anistonovou. Ta je známá zejména díky televiznímu seriálu Přátelé.

Zprávy se nezmiňují, zda se s ním na dovolenou jeho choť vypravila. Herec se podle dostupných zpráv pohyboval jen ve společnosti svých osobních ochránců.

Reklama

Související témata:

Související články

Brad Pitt chce být Angličanem

Brad Pitt vyrůstal ve Springfieldu ve státě Missouri a jako každý typický Američan ze Středozápadu je okouzlen britskými tradicemi a životním stylem. I proto...

Brad Pitt si udělal legraci z Clooneyho

Ještě donedávna George Clooney škádlil kolegy z natáčení Ocean´s Twelve a vymýšlel si na ně neustále žerty. Tentokrát se karta obrátila - herce napálil Brad...

Výběr článků

Načítám