Hlavní obsah

Brad Pitt si udělal legraci z Clooneyho

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ještě donedávna George Clooney škádlil kolegy z natáčení Ocean´s Twelve a vymýšlel si na ně neustále žerty. Tentokrát se karta obrátila - herce napálil Brad Pitt. Ten nechal v italštině vytisknout oznámení, aby Italové účastnící se natáčení oslovovali George výhradně Danny nebo Mr. Ocean.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 24.4.2016. TEAMGYM 2016 Trojhalí Karolina. Pohybová skladba.

Článek

"Brad rozeslal oběžník v italštině. Požádal někoho, aby mu přeložil pro vnitřní italský štáb text, který připojil k dennímu hlášení. V něm byla instrukce, podle níž se měli všichni při kontaktu s Georgem chovat. Brad tam napsal, že ho mohou oslovovat jedině jako Mr. Ocean nebo Danny Ocean případně Danny," řekl další herec připravovaného snímku Matt Damon.

"Kolovalo to po štábu asi dva a půl týdne. Lidé chodili a zdravili ´Hello, Mr. Ocean.´ Nakonec mu nějaký chlápek řekl ´Ok, Danny, co chceš?´," dodal.

"Potom George vypěnil a začal pátrat u prvního asistenta režie Grega Jacobse. Zeptal se ho, jestli o tom náhodou něco neví. Greg se na něj podíval a začal se mu smát. Pak mu jen suše řekl: ´Milé dítě, neboj, to přejde.´ Nakonec se George dozvěděl, že za vším stojí Brad Pitt," upřesnil Damon.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám