Hlavní obsah

Brad Pitt si Angelinu vezme do konce roku v Itálii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Milostný poměr herců Angeliny Jolieové a Brada Pitta by se měl stát oficiálním ještě do konce roku. Svatba by se měla konat v Itálii ve vile George Clooneyho, informovaly italské zdroje.

Článek

Pitt a Jolieová by chtěli do manželství vstoupit ještě letos. Podle italských novinářů by k ceremonii měli využít sídlo herce George Clooneyho. Oba se s ním přátelí a jeho romanticky a honosně vypadající vila na břehu jezera Come se jim zalíbila.

"Setkal jsem se s nimi již mnohokrát," sdělil Clooney pro italské vydání magazínu Vogue. "Je to velmi krásná žena a velmi přitažlivá. Budu spokojený, když budou šťastni," okomentoval dvojici Clooney. "Potkal jsem je spolu a vypadají velmi šťastně," doplnil.

Brzké svatbě napovídá i fakt, že Pitt nedávno představil Angelinu své matce. "Je to velmi milá dívka," poznamenala jeho maminka. "Chci, aby byl můj syn spokojený."

Reklama

Související témata:

Související články

Do domu Brada Pitta vniknul novinář

Soukromí amerického herce Brada Pitta narušil zvídavý novinář, který se vkradl do jeho rezidence v kalifornské Santa Barbaře. Informoval o tom internetový...

Výběr článků

Načítám