Hlavní obsah

Brad Pitt se přestěhuje do Londýna k Angelině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Brad Pitt zřejmě opustí Hollywood. Chce se totiž nastěhovat do blízkosti své filmové kolegyně Angeliny Jolieové. Média je přitom již několik týdnů podezírají, že spolu chodí. Oba však vztah vytrvale popírají.

Článek

Devětadvacetiletá Angelina Jolieová v současnosti bydlí v Londýně. Chce totiž, aby její tříletý adoptivní synek Maddox měl britskou výchovu.

Jednačtyřicetiletý Pitt je přitom doma ve Spojených státech, proto se rozhodnul, že se přestěhuje. Je prý ochoten investovat až deset miliónů dolarů do svého nového sídla. Již prý kontaktoval realitní kanceláře, aby si vytipoval vhodné lokality na západě Londýna.

Stěhování má pro Pitta také praktický důvod - v budoucnu by měl natáčet film právě v britské metropoli.

Brad a Angelina, o jejichž poměru se spekulace vyrojily po hercově rozchodu s Jennifer Anistonovou, nikdy vzájemnou náklonnost nepotvrdili. Herečka sice nedávno uvedla, že se spolu sblížili, ovšem výhradně v oblasti filmu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová navštívila Pákistán

Americká herečka Angelina Jolieová, představitelka virtuální Lary Croftové, která působí jako velvyslankyně dobré vůle OSN, ve středu zavítala do Pákistánu....

Výběr článků

Načítám