Hlavní obsah

Brad Pitt chce adoptovat děti Angeliny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Brad Ptit je prý připraven adoptovat děti své milenky Angeliny Jolieové a stát se tak jejich otcem. Informoval o tom internetový server Softpedia.

Článek

Hereččin první adoptivní synek Maddox (3) už k Pittovi přilnul a dokonce jej oslovuje "tatínku". I o její druhou dcerku Zaharu (8 měsíců) se Brad stará jako o vlastního potomka. Dokonce již Jolieové slíbil, že bude jí i oběma dětem vždy nablízku a nikdy je neopustí.

Oficiálně však může jednání o adopci zahájit až v říjnu, kdy bude definitivně rozveden s Jennifer Anistonovou. Už přitom kontaktoval svého advokáta, aby nashromáždil potřebnou dokumentaci pro vyřízení žádosti. Pitt si je vědom, že adopce je dlouhý proces, přeje si však, aby byl ukončen co nejdříve.

Reklama

Související témata:

Související články

Do domu Brada Pitta vniknul novinář

Soukromí amerického herce Brada Pitta narušil zvídavý novinář, který se vkradl do jeho rezidence v kalifornské Santa Barbaře. Informoval o tom internetový...

Výběr článků

Načítám