Hlavní obsah

Boris Rösner Valentýna neslaví

Novinky, Korzo
PRAHA

S blížícím se svátkem zamilovaných vypukne hotové šílenství po cukrovinkách a květinách. Přesto na světě existují lidé, kterých se rabování obchodů se zamilovanými atributy ani v nejmenším netýká. Mezi ně patří rovněž herec Boris Rösner, kterému nejsou některé americké zvyky vlastní.

Foto: Danuše Vaščáková

Zakladatel společnosti Studio STA - multimediální agentura o.p.s. zdolal se svým týmem mnoho překážek. Vybojoval si silné zpravodajství na Bruntálsku.

Článek

"Mnoho věci, co k nám přišly z Ameriky, jsou mi velmi sympatické a s potěšením jsem je přijal. Svátek zamilovaných ale neslavím, nicméně vůbec neodsuzuji lidi, kteří Valentýna prožívají naplno. To záleží na každém člověku," vysvětlil herec.

Navíc se domnívám, že člověk může dávat svému protějšku lásku najevo i jiným způsobem než tím, že mu koupí třeba čokoládu," dodal Rösner.  

Láska je pro něj důležitá

Oblíbený umělec však lásku nijak nazatracuje a naopak ji považuje za velmi důležitou součást života. Jako herec ví, o čem mluví, láska se totiž stala předlohou pro mnoho slavných her už v dobách hlubokého středověku.

"Proti oslavám samotné lásky nemám vůbec nic. Určitě stojí za to být oslavována. Je to přece nejkrásnější cit, kterého je člověk schopen," usmál se herec.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám