Hlavní obsah

Bohuš Matuš chce letos najít příjemnou dívku

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvák Bohuš Matuš často vystupuje na veřejnosti se šátkem na hlavě. Pod vánočním stromečkem však žádný nenašel. Doufá, že mu jej příště daruje nějaká příjemná dívka, se kterou se snad letos seznámí.

Foto: Jiří Smutný

M. Uhde (2. zleva) v rozhovoru s B. Rychlíkem

Článek

"Nejsem zapřísáhlý starý mládenec, ale už si pomalu začínám myslet, že když je člověk sám, má to své výhody. Nezapírám, že bych byl docela rád, kdyby se to letos změnilo," řekl.

Šátek dolaďuje celkový vzhled

"Se šátkem se cítím při zpívání daleko lépe, rozhodl jsem se proto i nadále s touto ozdobou vystupovat," podotkl Bohuš Matuš, který na koncertní šňůře koncem roku, kdy s orchestrem Václav Hybše procestoval naši republiku, ze třiačtyřiceti vystoupení pouze osmkrát zpíval s odkrytou hlavou.

Výběr asi z deseti šátků, které zatím vlastní, podřizuje své momentální náladě, samozřejmě s přihlédnutím k tomu, co bude mít na sobě. Šátek musí totiž podle jeho mínění s oblečením ladit a dodat jeho vizáži patřičnou tečku.

Na nedostatek práce si Matuš nyní nestěžuje. Bude opět vystupovat na koncertech po celé republice, a to i s nově založenou kapelou Janda band. Zpěvák si také pochvaluje spolupráci se Zuzanou Bubílkovou, kterou doprovází po vlastech českých s jejím pořadem Politické harašení.

Reklama

Související články

Bohuš Matuš se možná dá na kominíka

Zpěvák Bohus Matuš, který před několika dny získal třetí místo v anketě Český slavík, touží po kariéře hudebního skladatele. Ještě ani neoschlo šampaňské...

Bohuš Matuš: Nechci být superstar

Populární zpěvák Bohuš Matuš by se podle některých pozorovatelů mohl stát plnohodnotným následníkem mnohonásobného Zlatého slavíka Karla Gotta. Sám Matuš...

Výběr článků

Načítám