Hlavní obsah

Blesk se omluvil Vondráčkové ještě před soudem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Stalo se něco nevídaného. Bulvární noviny se na titulní straně palcovým titulkem omlouvají celebritě, aniž by je k tomu nutilo pravomocné rozhodnutí soudu. Ptáte se, kde se to stalo? Věřte, nevěřte tím deníkem je Blesk a hvězdou zpěvačka Helena Vondráčková.

Foto: BcA.David Velčovský

Sametový hlas Jitky Zelenkové. Hudební klub Heligonka 19.5.2016.

Článek

Vydavatelství Ringier, které Blesk vydává, se v článku Heleno, promiň! na titulní straně Vondráčkové omlouvá za zprávu Konečně prozrazeno, kterou zveřejnilo 27. února. Tehdy Blesk přinesl "pravdu o dítěti Vondráčkové." V článku mimo jiné stálo, že za "zpackaným potratem stál její tehdejší německý milenec. Zpěvačka deník zažalovala.

.: ANKETA
Zachoval se vydavatel deníku Blesk správně, když se H. Vondráčkové omluvil ještě před soudem?
Hlasujte v anketě na konci článku.

"Heleno, to se opravdu nemělo stá!" začíná Ringier svou omluvu. Vydavatelství uvádí, že nechce s Vondráčkovou vést dlouhou právní bitvu a proto volí omluvu na titulní straně listu. O životní tragédii zpěvačky chtěl list pouze informovat fanoušky zpěvačky a ukázat tak, jaká je to statečná žena, píše se v omluvě.

Za redakční omluvu pak Ringier připojil i text, jehož zveřejnění v žalobě požadovala Vondráčková. V něm zpěvačka článek z února letošního roku označila za nevhodný a účelový. V závěru textu pak uvádí, že se ke zmíněnému článku ona, ani její manžel, nikdy nevyjádřili a neposkytli žádné informace.

Anketa

Zachoval se vydavatel deníku Blesk správně, když se H. Vondráčkové omluvil ještě před soudem?
Ano, rozhodně
77,6 %
Ano, ale možná předčasně
9 %
Ne, měl počkat na soud
13,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2122 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám