Hlavní obsah

Blanarovičová o víkendu snídá kaviár a šampaňské

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka a zpěvačka Yvetta Blanarovičová má za sebou už řadu životních proher. Nepřízeň osudu ji ale nezlomila a Yvetta je plná optimismu.

Článek

"Jsem šťastná, protože mám dobrou práci a vedle sebe perfektního chlapa. Když mě každé ráno pohladí hned po probuzení po tváři, tak vím, že život má smysl. Mám za sebou tolik životních průšvihů, že si začínám vážit každé maličkosti, kterou mi život přinese, a to je velmi důležité," řekla Yvetta Blanarovičová.

Miluje víkendy

Vzhledem k tomu, že je během týdne velmi zaneprázdněná, snaží se to svým dětem i manželovi vynahradit o víkendu. "Nejkrásnějším dnem je pro mě sobota nebo neděle. Všichni se doma sejdeme u kulatého stolu a společně snídáme. To je skutečný obřad, snídaně jsou u nás posvátné. Mají obrovské množství chodů. Saláty, vejce do skla, ovoce, paštičky, tousty, zelenina, pomazánky, kaviár, občas si dáme i skleničku šampaňského. Jíme dvě hodiny, povídáme si u toho, a vždy se tak navzájem užijeme. Kluci nám vyprávějí zážitky ze školy. To je pro mě hrozně důležité, protože chci o svých dětech vědět co nejvíc," tvrdí Yvetta Blanarovičová, známá i svou rozsáhlou charitativní činností pro děti.

O programu rozhodují potomci

Víkendový program se tak v rodině herečky, která se domnívá, že dětem se mají rodiče věnovat až do téměř dospělého věku, připravuje na základě přání jejích ratolestí.

"Většinou se rozhodujeme podle dětí. Snažíme se jim vyjít vstříc, aby to byl jejich den. Velmi často jezdíme na kolech na výlety, chodíme na procházky do přírody. Snažíme se dětem věnovat jak nejvíc to jde. Teď ale začínám připravoval prosincový benefiční koncert, je s tím hromada práce, a tak se bojím, že přijdu i o naše společné neděle," postěžovala si Yvetta Blanarovičová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám