Hlavní obsah

Berryová věří, že potká pravou lásku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Přestože herečka Halle Berryová nikdy neměla v lásce příliš štěstí, nezanevřela na ni a stále věří, že jednou potká toho pravého muže, který ji bude provázet celým životem.

Foto: Ondřej Šlechtický

Ing. Juraj Molnár

Článek

Halle Berryová byla poprvé vdaná za hráče basebalu Davida Justice, ale jejich vztah vydržel sotva tři roky.

Druhý manželský svazek, který Berryová uzavřela se zpěvákem Erikem Benetem v lednu 2001, dopadl ještě hůř. Hned od začátku bylo jasné, že hvězdný pár nevsadil na správnou kartu. Benet, který má nevysvětlitelnou slabost pro ženy, totiž nenechá na pokoji žádnou ženskou sukni. Berryové praskly nervy a již pár týdnů žijí manželé odděleně.

Přestože britský tisk před časem spekuloval o novém nápadníkovi, herečka si prý žádnou vážnou známost zatím nenašla.

Odevzdaně doufá v lásku

Herečka ale neztrácí naději a o svém milostném životě mluví s humorem: "V této oblasti jsem učinila několik špatných kroků. Vždy jsem říkala, že i kdyby na světě existoval jediný naprosto nemožný chlap, budu to právě já, kdo na něj narazí. Nyní prohlašuji, že najdu pravého a správného muže," řekla s přesvědčením Berryová.

Filmová hvězda dodala, že se nenechá špatnými zkušenostmi odradit a potvrdila, že stále chová naději, že celoživotního partnera jednou konečně najde.

Reklama

Související témata:

Související články

Berryovou Oscar rozhodně nezměnil

Čokoládová kráska Halle Berryová nedokáže pochopit lidi, kteří ji kritizují za pózování na obálku listopadového čísla pánského magazínu FHM. Jistým vlivným...

Výběr článků

Načítám