Hlavní obsah

Berlusconi si v soukromé kapli vzal 28letou snoubenku, tvrdí její kamarádka

Milán
Aktualizováno

Bývalý italský premiér, 77letý Silvio Berlusconi, si vzal 28letou bývalou moderátorku Francesku Pascalovou, kterou poznal, když jí ještě nebylo dvacet. Obřad byl soukromý a konal se před třemi týdny v kapli v jeho vile u Milána, napsal list Daily Mail. Sňatek potvrdila její kamarádka Marythell Polanková. V médiích se ale dosud neobjevila zpráva o tom, že by se Berlusconi rozvedl se svou manželkou Veronikou Lariovou.

Foto: Remo Casilli, Reuters

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

Pascalovou Berlusconi poznal, když byla mladou aktivistkou jeho strany Forza Italia. Podle Polankové se účastnila i sporných erotických večírků bunga bunga v Berlusconiho vile.

Dominikánská modelka, zpěvačka a tanečnice Polanková, která se pravidelně účastnila večírků bunga bunga, kde předváděla striptýz v masce Baracka Obamy, řekla italskému rozhlasu Radio 2: „Už jsou sezdaní. Vzali se před dvěma nebo třemi týdny, 8. nebo 9. října.“

Doplnila i nějaké detaily: „To není civilní svatba, Silvio má kapli ve svém domě. Byl to schopen udělat a nikdo o tom nevěděl.“

Sama však na obřadu přítomna nebyla: „Pozvali mne, ale nemohla jsem jít, protože mě zaměstnal můj syn.“

Pascalová v poslední době čelila obviněním, že lásku k Berlusconimu jen předstírá a jde jí pouze o majetek. Bulharská herečka Michel Bonevová o ní řekla, že je lesbička. Uvedla, že ona byla více než jen její kamarádkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám