Hlavní obsah

Berlusconi se po měsíci objevil na veřejnosti odpočatý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Italský premiér Silvio Berlusconi se po měsíční odmlce poprvé objevil na veřejnosti. Ve čtvrtek byl náhodně zachycen na jedné z nejrušnějších římských ulic, v pátek poprvé oficiálně vystoupil na tiskové konferenci v Římě, kde obvinil jednotnou evropskou měnu euro za růst cen.

Foto: archív

Ian Ritchie

Článek

Loni o Vánocích Berlusconi zmizel ze světel reflektorů a veřejného života. Začaly se šířit spekulace o jeho zdravotních problémech a dokonce prosákly informace, že podstoupil operativní zákrok, při kterém mu lékaři měli vyhladit vrásky kolem očí.

Italský premiér však spekulace narážející na svou tělesnou schránku popírá. "Hodně mě pobavilo fantazírování tisku," poukázal na zprávy o liftingu, "pravda je, že jsem se dal do pořádku, abych mohl řádně dokončit ty dva a půl roku, co mi zbývají do konce mandátu," dodal Berlusconi.

Kromě operativního zákroku bylo Berlusconimu podsouváno, že se podrobil přísné dietě a měl zhubnout až deset kilogramů. "Podstoupil jsem tvrdý režim, jedl jsem skrovně, ale ne že by to byla nějaká tibetská dieta. Každý den dopoledne jsem věnoval tři hodiny tomu, abych zase nabyl formu," prohlásil Berlusconi. Kamery italské televizní stanice Canale cinque ho skutečně zachytily štíhlejšího a ve skvělé formě.

Reklama

Související témata:

Související články

Berlusconi si nechal odstranit oční vrásky

Italský ministerský předseda Silvio Berlusconi (66) se podrobil liftingu. Kosmetickou omlazovací operaci očí podstoupil pravděpodobně proto, aby zvýšil...

Itálie spekuluje o Berlusconiho zdraví

Italský ministerský předseda Silvio Berlusconi se již měsíc neobjevil na veřejnosti, což zavdalo podnět ke spekulacím o zdravotním stavu tohoto 67letého...

Výběr článků

Načítám