Hlavní obsah

Ben Affleck: Nevšímejte si Jennifer Lopezové

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Americký herec Ben Affleck údajně doporučil šéfům filmových studií, aby v souvislosti s filmem Jersey Girl ignorovali jeho snoubenku Jennifer Lopezovou. Bena k podivuhodnému kroku přiměl fakt, že se Jennifer ve filmu objevuje pouze patnáct minut. Přesto s ní producenti počítali jako s jedním z hlavních reklamních taháků.

Foto: Alena Jandlová
Článek

Vedení hollywoodských filmových studií Miramax je podle marketingových expertů rozhodnuto udělat vše pro to, aby se neopakovala nepříjemná zkušenost s filmem Gigli, kde se Ben a Jen objevili poprvé bok po boku. Snímek se však stal kasovním propadákem.

"K tomu již nesmí dojít a producenti jsou si toho vědomi. Jennifer proto nemá šanci zapůsobit na diváky z plakátů a reklam na Jersey Girl," uvedl zdroj blízký Miramaxu.

Diváci Lopezovou stejně moc neuvidí

Affleck ale všechno vidí jinak. Filmovým šéfům sice doporučil Jennifer stáhnout z propagační kampaně k filmu, odmítá ale, že by ho k tomu přiměl neúspěch filmu Gigli.

"Prodávat Jersey Girl pomocí Jennifer by bylo neupřímné a falešné. Účinkuje ve filmu jen prvních patnáct minut v krátkém medailónku. Je potřeba to divákům jasně říct. Každého tak připravíme na to, že svoji oblíbenou Lopezovou ve filmu jednoduše příliš neuvidí. Lidé by se měli spíše dozvědět, o čem film je," vysvětlil svůj postoj Ben Affleck.

Reklama

Související témata:

Související články

Matka Lopezové zbožňuje Bena Afflecka

Zpěvačku a herečku Jennifer Lopezovou v posledních dnech provázejí rozchody a návraty, několikeré termíny svatby, dohady a spekulace. Mnoho lidí z okolí...

Sex s Benem Affleckem: 10 minut a dost

Ben Affleck, partner herečky a zpěvačky Jennifer Lopezové, se přiznal, že jako milenec za moc nestojí. Pohledný herec se nechal slyšet, že vede naprosto...

Lopezová se řádící chřipce nevyhla

Chřipková epidemie se rozhořela v Evropě, Asii i Americe a spravedlivě si za oběť vybírá chudé i bohaté, slavné i neznámé lidi. A dobře to ví i Jennifer...

Výběr článků

Načítám