Hlavní obsah

Ben Affleck: Jennifer mi chybí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ben Affleck se poprvé veřejně vyjádřil k únorovému rozchodu se snoubenkou Jennifer Lopezovou. Herec v rozhovoru pro deník Daily Mirror přiznal, že poslední měsíce vztahu byly velmi těžké.

Článek

Hvězdný pár se rozešel letos v lednu poté, co se Affleck odmítal podřídit přání Lopezové, aby si ji vzal. Jennifer se dále nelíbila Benova vášeň pro hazardní hry.

Je stále v šoku

Jednatřicetiletý Affleck v rozhovoru uvedl, že je stále v šoku a bývalá přítelkyně mu chybí. "Je těžké unést nepřítomnost někoho, kdo hrál v mém životě významnou roli. Čelím zkoušce svědomí. Musím se pokusit pokračovat v životě," posmutněle zauvažoval Ben.

"Je to smutné a divné, co se mezi námi stalo," prohlásil herec a dodal, že rozchod nezapříčinila pouze jediná věc. "Ale v tu chvíli jsem si neuvědomoval, jak vážné mohou být naše problémy. Až do chvíle, kdy už bylo pozdě cokoliv dělat."

Média jim ublížila

Ben Afleck rovněž hovořil o vztahu ke sdělovacím prostředkům, které tvořily součást jeho partnerského života. "Jejich pozornost našemu poměru s Jennifer určitě nepomohla."

Herec je s Lopezovou v občasném kontaktu. "Mluvíme spolu telefonicky. Nepanuje mezi námi nevraživost," ujistil Affleck.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová je rozchodem zdrcena

Holywoodská hvězda Jennifer Lopezová, která se letos v lednu definitivně rozešla se svým snoubencem Benem Affleckem, je odloučením naprosto zdrcena a v koutku...

Lopezová si už našla za Afflecka náhradu

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, která letos po osmnácti měsíční známosti dala poslední sbohem herci Benu Affleckovi, dlouho bez partnera nevydržela....

Výběr článků

Načítám