Hlavní obsah

Belohorcová používá erotické pomůcky

Novinky, Korzo
PRAHA

Moderátorka Peříčka Zuzana Belohorcová chce být stále půvabná a přitažlivá po všech stránkách a neodpírat radosti života, mezi něž patří sex. "Všechno je ale o komunikaci, je důležité, aby spolu partneři o všech věcech mluvili. Důležité je, aby také ženy na sobě pracovaly a život skutečně žily po všech stránkách," zdůraznila.

Foto: Marek Velebný

zleva Hynek Kočí a Václav Engler

Článek

Idol mnoha mužů nemá vůbec problém zavítat na nákup do sexshopu. "I u mne doma se najde pár nějakých erotických pomůcek, samozřejmě v rámci normy. Na tom není nic zlého. Do sexshopů nechodím moc často, ale nebráním se nakupovat i takové dárečky. Každý by si měl umět zpestřit život a umět prožít hezké chvíle," míní Belohorcová.

Komunikace je nutná

Těm, kteří se stydí, vzkazuje, ať se osmělí a o všem si s partnerem popovídají. Může se tím předejít případným rozkolům v lidských vztazích.

"Momentálně jsem bez partnera," prozradila na sebe. Ani ve společnosti nebyl po jejím boku v posledních týdnech vidět žádný muž. Jasnou představu, kdo by měl být tím vyvoleným, zatím nemá. Pro samou práci jí nezbývá čas nad tím přemýšlet. V Nitře studuje, v Bratislavě hraje v divadle a v Praze moderuje. Jedno však ví jistě. "Hledám lásku, chci v něco doufat a pro něco žít."  

Starší pánové jsou trend

Sedmadvacetiletá sexbomba ze Slovenska, kolem níž se ve společnosti pořád točí spousta chlapů, nikdy nevyhledávala starší muže.

"Mám ale pocit, že je to v současné době takový trend. Řada mužů po padesátce, někdy i po čtyřicítce, nabírá druhý dech. Je to někdy i pro mě velmi těžké rozhodování," řekla Zuzana a dodala, že si je dobře vědoma toho, že až bude mít rodinu a zestárne, velmi by ji ranilo, kdyby ji muž opustil kvůli mladší ženě. Rozhodně hodlá o sebe dbát tak, aby se to nestalo.

Reklama

Související témata:

Související články

Zuzana Belohorcová si na erotiku zvykla

Zuzana Belohorcová, moderátorka televizního Peříčka, se v sobotu představila v roli průvodkyně největší erotické tomboly v ČR. Blonďatá krasavice nechyběla...

Výběr článků

Načítám